Vipit
40 - 450€
Lainaa netistä
500 - 20 000€
Lainamaatti 500 - 20 000€

Kulutusluotto heti tilille - Vakuudettomat kulutusluotot netistä

Lainamaatin kautta saat kulutusluottoa ilman vakuuksia. Löydät meiltä nopeasti vakuudettomat kulutusluotot ja saat rahat tilillesi heti.

LainapalveluEnsilainaaLuottoaikaIkärajaLainahakemus
Credit24100€ - 3000€1 kk - 2 vK22Hae Lainaa »
Freedom6000€ - 10000€3 v - 12 vK20Hae Lainaa »
Halens Yksityislaina100€ - 3000€1 v - 5 vK22Hae Lainaa »
Nopsalaina1000€ - 6000€6 kk - 5 vK22Hae Lainaa »
OmaLaina.fi100€ - 15000€1 v - 5 vK22Hae Lainaa »
Ostosraha.fi400€ - 2500€2 kk - 2 vK21Hae Lainaa »

Lainapäätös jopa heti & rahat nopeasti

Saat luontoantajiltamme lainapäätöksen jopa heti ja rahatkin nopeasti tilillesi saman päivän aikana. Mitä pienempi kulutusluotto, niin sitä nopeammin lainapäätöksen saat. Suuremmat lainat saattavat joissain tapauksissa vaatia todistusten lähettämistä, mutta Lainamaattiin on valittu pääasiassa kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia tarjoavia luotonantajia, joten lainapäätös on nopea.

Vakuudeton kulutusluotto on myös usein huomattavasti pankkisi lainatuotteita edullisempi vaihtoehto ja saat haettua kulutusluotot netistä ilman käynti neuvotteluissa pankissasi.

Korko määräytyy luotonantajan mukaan

Kulutusluottojen korko voi olla kiinteä tai elää marginaalien mukaan. Tyypillisesti pankit sitovat korkonsa kolmen, kuuden tai kahdentoista kuukauden euriboriin tai pankin hallinnollisella päätöksellä muuttuvaan omaan viitekorkoon. Lisäksi korkojen päälle tulee erinäisiä järjestelykuluja ja muita lainanhoitokuluja.

Sen sijaan monet yritykset tarjoavat edullista kulutusluottoa kiinteällä kuukausikorolla, jolloin voit tarkalleen laskea kuukausittaiset takaisinmaksuerät. Suosittelemmekin kilpailuttamaan ja valitsemaan edullisin luotonantajan netistä.

Kulutusluottovertailu - Löydä halvin!

Vertailu on aina järkevää silloin, kun on tarvetta saada kulutusluotto heti tilille. Vippimaatti.comissa voit vertailla pienet vipit ja suuremmat lainat helposti yhden vertailun kautta. Voit valita yllä olevasta listasta suosittelemamme luotonantajan, mutta kannattaa enemmin käyttää sivun yläreunan hakua ja etsiä edullista lainaa ennemmin hakupalvelumme kautta.

Tällöin pystyt valitsemaan täsmälleen, paljonko lainaa tarvitset ja millä maksuajalla. Tee siis vertailu ja löydä edullisin kulutusluotto, joka vastaa täsmälleen tarpeitasi.

Kannattaa muistaa, että on aina edullisempaa ottaa yksi laina kuin hakea jatkuvasti uutta lainaa heti perään edellisten maksamiseen. Toisaalta ei kannata turhaan ottaa liian suurta lainaa, koska tällöin maksat enemmän korkoa kuukausittain. Kannattaakin siis laskea tarkkaan nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanne ja päättää oikea lainasumma laskelmien pohjalta.

Uudet palvelut 2013 kesäkuun lakimuutoksen jälkeen

Keväällä 2013 hyväksytty ja kesäkuussa 2013 voimaan tuleva uusi laki muuttaa merkittävästi luottoalaa. Käytännössä alle kahden tuhannen euron luotoille tulee merkittäviä muutoksia korkoihin. Päivitämme säännöllisesti uudet kulutusluotot, joten löydät kauttamme helposti oikean lainan alan eläessä nyt enemmän kuin koskaan. Uusia palveluita avautuu jatkuvasti, joten pysy ajantasalla.

Työttömälle luottoa

Kulutusluottoa myönnetään myös työttömälle. Myönnettävä lainasumma on todennäköisesti tosin hieman pienempi. Myös lainahakemuksen läpimeno voi olla epävarmempaa, mutta ilmaisen lainahakemuksen johdosta hakeminen ei mitään maksakaan. Ilman työpaikkaa tai tuloja on hankalampi saada luottoa, koska luotonantaja laskee työttömän olevan suurempi taloudellinen riski. Myös opiskelijalle myönnetään lainaa, mutta opiskelu vaikuttaa luotonantajan laskemaan scoring-arvoon, joka määrää lainan läpimenon. Opiskelija voi saada helpommin kulutusluottoa valitsemalla pidemmän maksuajan ja käymällä säännöllisesti tekemässä pieniä töitä.

Kulutusluottojen yhdistäminen on kannattavaa

Kannattaa yhdistää erilaiset luotot yhdeksi lainaksi. Mikäli sinulla on esimerkiksi osamaksulla hankittuja lainoja, remonttilainoja ja luottokorttimaksuja rästissä, niin kannattaa yhdistää kulutusluotot. Yhdistämisen ansiosta kuukausimaksut vähenevät ja velkaa on helpompi hallinnoida. Monet eräpäivät myös yhdistyvät tällöin ja voit maksaa velkaa palkkapäivänä heti tililtäsi, jolloin et käytä rahaa muuhun tarkoitukseen.

Vippimaatti.com | Lainaa heti