Vipit
40 - 450€
Lainaa netistä
500 - 20 000€
Lainamaatti 500 - 20 000€

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia

Lainamaatti kilpailuttaa vakuudettomat kaikki lainat puolestasi. Saat nykyään jopa pankeilta lainaa heti tilillesi. Päivitämme sivujamme ajoittain, mutta suosittelemme käyttämään Lainaaheti.fin tietokantaa, josta löydät kattavammin kaikki lainat ilman vakuuksia heti tilillesi. Voit etsiä heidän kauttaan lainaa aina 60000 euroon asti ja pisimmillään 15 vuoden laina-ajalla. Alta voit myös valita muutaman muun suositellun lainapalvelun.

LainapalveluEnsilainaaLuottoaikaIkärajaLainahakemus
Credit24100€ - 3000€1 kk - 2 vK22Hae Lainaa »
Freedom6000€ - 10000€3 v - 12 vK20Hae Lainaa »
Halens Yksityislaina100€ - 3000€1 v - 5 vK22Hae Lainaa »
Nopsalaina1000€ - 6000€6 kk - 5 vK22Hae Lainaa »
OmaLaina.fi100€ - 15000€1 v - 5 vK22Hae Lainaa »
Ostosraha.fi400€ - 2500€2 kk - 2 vK21Hae Lainaa »

Lakimuutos 1.9.2019 laski korkoja

Syyskuussa 2019 lakimuutos mullisti lainatarjontaa valtavasti. Uuden lain puitteissa lainan korko saa olla maksimissaan 20% ja muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa. Tämän johdosta lainojen hinnat tulivat reilusti alas korkojen ja muiden kulujen laskiessa. Myös osa perinteisesti nopeasti rahat tilille maksavista palveluista joutui sulkemaan ovensa.

Käytännössä laki tarkoittaa sitä, että yhtä moni ei voi enää saada lainaa, sillä luotonantajien kiristyneet asiakasluokitukset johtivat siihen, että vakuudeton laina yhä harvemman saatavilla. Voikin sanoa, että lainaamisesta tuli osittain vain paremman tuloluokan yksinoikeus. Lakimuutos ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lainojen maksuajat pitkittyvät, sillä yhä useammalla toimijalla on ollut mahdollisuus maksaat lainat heti tilille.

Pankit mukaan kilpailemaan asiakkaista netissä

Pankit ovat lähteneet online-lainaamiseen viime vuosina mukaan. Ensimmäisessä aallossa aloittivat ulkomaalaiset pankit, joilla on koko ajan ollut mahdollisuudet maksaa laina heti asiakkaan tilille. Tällaisia toimijoita ovat esimerkiksi virolainen Bigbank, espanjalainan Santander, ruotsalaiset Collector Bank ja Nordax sekä norjalaiset Bank Norwegian, Instabank, Brabank ja Komplett Bank. Näille toimijoille automaattiset ja nopeat prosessit ovat alusta asti olleet kilpailuvaltti. Rahat on koko ajan pystytty maksamaan heti tilille.

Sittemmin myös suomalaiset pankit ovat alkaneet tarjoamaan ensin lainaa netistä omille asiakkailleen ja laajentaneet myöhemmin tarjontaansa kattomaan myös muiden pankkien asiakkaita. Pikku hiljaa suomalaisia pankkeja, kuten POP Pankki ja Nordea, on alkanut näkymään myös vakuudettomia lainoja kilpailuttavissa palveluissa. Tekniikan kehittyessä osa suomalaisistakin pankeista pystyy maksamaan lainan heti tilille nopeimmillaan jo vartissa.

Näin haet lainaa ilman vakuuksia tilillesi

Seuraa ohjeitamme nostaaksesi lainaa heti tilillesi. Sinun on hyvä pitää verkkopankkitunnukset ja mahdolliset tulotodisteet helposti saatavilla. Voit säilyttää tulotodistuksia myös skannattuna, jolloin niiden hyödyntäminen eri paikoissa on kätevää.

 1. Valitse lainasumma & laina-aika

  Mieti tarkka lainasumma, jotta tiedät ylipäänsä, paljonko lainaa tarvitset. Ei kannata ottaa liian suurta lainaa säästääksesi koroissa, mutta toisaalta liian pieni laina kostautuu, jos joudut hakemaan lisää lainaa. Päätä tämän jälkeen, kuinka nopeasti haluat lainan maksaa takaisin.

 2. Täytä lainavertailu ja valitse haluamasi luotonantaja

  Valitse lainavertailusta haluamasi lainasumma & laina-aika ja jatka eteenpäin. Saat näytöllesi suoraan valitsemasi tuotteen lainavertailun. Klikkaa sopivan luotonantajan kohdalta Hae lainaa ja pääset heti eteenpäin täyttämään lainahakemuksen.

 3. Tarkasta ja hyväksy lainatarjous

  Hakemuksen jälkeen saat laiantarjouksen luotonantajalta. Tarjous voi vastata täysin hakemaasi tai mahdollisesti erota lainasummalta ja -ajalta. Tarkasta tarjous ja hyväksy se.

 4. Toimita mahdolliset liitetiedostot

  Osa pankeista ja luotonantajista saattaa pyytää sinulta liitteitä. Tällaisia voivat palkkakuitti, verotustodistus tai tiliote. Näiden perusteella he varmentavat, että tulosi ja velkasi pitävät paikkansa.

 5. Nosta laina tilillesi

  Lopulta pääset nostamaan lainan heti tilillesi. Tässä vaiheessa allekirjoitat lainasopimuksen joko verkkopankkitunnuksilla tai muulla tavalla ja rahat maksetaan pankkitilillesi.

Vippimaatti.com | Lainaa heti